Tarieven en verzekering

Vergoedingen ziektekostenverzekering

Pieter Weeda is een geregistreerd osteopaat DO-MRO® (DO: Diploma Osteopathy, MRO: Member Register of Osteopaths) en staat geregistreerd bij de Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Zorgverzekeraars vergoeden in de aanvullende verzekering (een deel van) de osteopathie indien de osteopaat geregistreerd is. Dit bedrag gaat niet van het eigen risico van uw zorgverzekering af! Controleer uw ziektekostenpolis of klik hier voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar. Osteopathie wordt bij de zorgverzekeraars gerubriceerd onder de alternatieve bewegingstherapie, onder beweegzorg of alternatieve geneeswijze. U bent zelf verantwoordelijk voor de mate waarin u verzekerd bent.

Tarieven (wijzigingen voorbehouden)
Vervolgconsult Baby's tot 12 maanden / kort consult: € 70,-
Consult Osteopathie: € 85,-
Intake volwassen/baby (intake, onderzoek en behandeling) € 85,-

De behandelingen duren ongeveer 45 minuten. Een consult voor baby's duurt ongeveer 30 minuten. In sommige gevallen is een kort consult voldoende om uw klacht te behandelen. Dit kunt u bespreken met uw osteopaat. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om een behandeling thuis te ondergaan, als u bijvoorbeeld niet in staat bent om naar de praktijk te komen (tarief is 100,-). De behandeling rekent u via pin-betaling af. U krijgt direct u factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Afspraken dienen, indien noodzakelijk, uiterlijk 48 uur voor de behandeling geannuleerd te worden. Bij niet- of niet tijdig afgemelde afspraken wordt de kostprijs van de behandeling in rekening gebracht.